Justin Bieber videolla: ”Mitä kuuluu Suomi?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber täytti viime perjantaina 19 vuotta, mutta synttärit eivät sujuneet aivan tähden odotusten mukaan. Tällä viikolla Justin petti yleisönsä Lontoossa, jossa hän nousi lavalle niin paljon myöhässä, että osa katsojista joutui lähtemään pois jo ensimmäisen kappaleen jälkeen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Suomeen Justin Bieber saapuu esiintymään 26. huhtikuuta, ja nyt supertähti on julkaissut verkossa keikkaansa liittyvän tervehdyksen suomalaisille faneilleen. Videotervehdyksessä Justin kertoo olevansa kiitollinen heidän tuestaan ja odottaa näkevänsä heidät pian. Videoon on lisäksi sisällytetty vihjaus siitä, että fanien kannattaa olla Helsingin keskustassa puolenpäivän aikaan keikkapäivänä.

Justin Bieberillä on Facebookissa yli 50 miljoonaa tykkääjää, joista yli 100.000 on suomalaisia. Suomen virallisella fanisivulla Facebookissa on lähes 12.000 tykkääjää. Twitterissä häntä seuraa yli 34 miljoonaa ihmistä, mikä tekee hänestä palvelun seuratuimman henkilön. Justin Bieber esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa tulevana keväänä.