Anna Abreu teki sen! Hankki valtavan tatuoinnin käteensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espoon Barona Areenalla vajaa viikko sitten järjestetty Emma Gaala keräsi suuren joukon musiikki- ja viihdealan ammattilaisia juhlimaan saman katon alle. Yksi illan näyttävimmistä naisista oli laulaja Anna Abreu, joka paljasti Staralle hurjan suunnitelmansa haaveen toteuttamisesta.

– Mä hankin tatuoinnin! Tatuoin kuvan Hannibalista, koirastani mun käsivarren sisäpintaan! Anna Abreu paljasti Staralle ja osoitti kädestään kohdan ihotaiteelle.

Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Anna Abreu, Facebook
Kuva: Anna Abreu, Facebook

Tatuoinneista innostunut Anna jännitti jo ennakkoon operaatiosta aiheutuvaa kipua. Katso haastatteluvideo tästä. Nyt tatuointi on tehty, ja sen teki Lasse Sjöroos, yksi Suomen tunnetuimmista tatuointiartisteista. Anna Abreu esitteli tänään lopputulosta Facebookin julkisella fanisivullaan ja hehkutti rakastavansa uutta tatuointiaan.