Jenelle Evans pahoinpiteltiin – poliisi pidätti aviomiehen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan kohutähti Jenelle Evans paistattelee otsikoissa toistuvasti ongelmien merkeissä. Taannoisen keskenmenon lisäksi hän on kärsinyt esimerkiksi huumeongelmista, joiden vuoksi hän on parhaillaan vieroitushoidossa.

Nyt Janelle Evansin pahoinpitelystä syytetty aviomies Courtland Rogers on pidätetty. Mies pidätettiin tiistaina 13. maaliskuuta Pohjois-Carolinan Hampsteadissa. E! News -verkkosivuston mukaan paikalliset viranomaiset löysivät hänet sattumalta ollessaan tarkistamassa Rogersiin liittymätöntä hälytystä.

Courtland Rogers on paikoillut viranomaisia siitä lähtien, kun Evans ilmoitti miehensä pahoinpidelleen häntä ja pariskunnan syntymätöntä lasta. Rogersin pidätysmääräyksen mukaan mies hyökkäsi realitytähden kimppuun ja muun muassa hakkasi tämän päätä seinään sekä löi häntä päähän, selkään, vatsaan ja jalkoihin.

Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Realitytähden äiti Barbara Evans on hänen Jace-poikansa virallinen huoltaja. Jenelle on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia ja julkaisee vaikeista elämäntilanteistaan avoimesti päivityksiä myös sosiaalisessa mediassa.