Lady Gaga näki unen – käytti 46 000 euroa kaloihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanlaajuisesti valtavan suosion saavuttanut poptähtiin Lady Gaga joutui taannoin perumaan suunnitellun kiertueensa. Syynä olivat pahaksi yltyneet selkäkivut, joiden vuoksi tähti joutui leikkaukseen.

Tähti aikoo pitää itsensä viihdytettynä selkäleikkauksesta toipumisen ajan varsin erikoisin keinoin. The Sun -lehden mukaan Gaga nimittäin asennutti taloonsa vesitankin, johon hän osti 27 japanilaista koikarppia. Laulajattaren kerrotaan saaneen inspiraation tempaukseen uneksittuaan kaloista. Allas ja koikarpit tulivat maksamaan tähdelle yhteensä yli 46.000 euroa.

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga esitti hiljattain järjestetyssä Barack Obaman virkaanastujaisjuhlassa dueton 86-vuotiaan laulajalegendan, Tony Bennettin kanssa. Pian tämän jälkeen 26-vuotias laulajatar paljasti Twitter-päivityksessään, että hänellä on suunnitelmissa levyttää musiikkia yhdessä Bennetin kanssa.