Lumivyöry iski laskettelijaan: Kypäräkamera kuvasi kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Lappiin annettiin taannoin varoitus mahdollisista lumivyöryistä, vaikka täkäläiset vyöryt ovatkin merkittävästi pienempiä kuin suuremmissa laskettelukohteissa. Nyt eräs keskikokoinen lumivyöry on tallentunut videolle poikkeuksellisesta perspektiivistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kreikan Vasilitsassa laskettelemassa ollut mies joutui nimittäin lumivyöryn uhriksi samaan aikaan, kun hänen kypäräänsä kiinnitetty kamera tallensi tilanteen videolle.

Videolla nähdään kuinka mies lähtee laskemaan rinnettä ja huomaa nopeasti lumivyöryn lähestyvän häntä. Mies pysähtyy ja tarrautuu oksaan vain sekunteja ennen kuin lumivyöry iskee. Kaikeksi onneksi vyöry ei ollut ehtinyt kasvaa isoksi, mutta lumiseinämän voima käy selvästi ilmi videolta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube