Matti Nykänen erostaan Hjallikselle: ”Häpeän vankilareissua loppuelämäni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mäkihyppylegenda Matti Nykänen on ollut viime päivinä otsikoissa ihmissuhteidensa merkeissä, mutta tänään hän vieraili Hjallis Harkimon suosituissa keskusteluohjelmassa. Puheenaiheena oli myös taannoinen ero, jonka syitä Nykänen pohti.

– Ehkä mä olen ollut liiankin kiltti. Mä olen tehnyt kaiken ja Susannalle ei jäänyt mitään tehtävää, Matti Nykänen kertoi Hjallikselle.

– Mä otin ehkä liiankin vakavasti tän homman. Olis pitänyt olla vähän enemmän sitä hauskaa hommaa ja kavereiden kanssa mennä. Susanna on käynyt kaikki viidakot ja noin.

Lisäksi Nykänen kertoi haastattelussa avoimesti elämästään ja jopa vankilareissustaan.

– Mä en olisi ikinä halunnut saatana mennä sinne vankilaan. Eihän siellä ollut mitään hätää, mutta koko loppuelämäni häpeän sitä. Sinne joutuminen johtui liiallisesta viinan käytöstä. Kyllä siellä niin vittumaista on, että en koskaan haluaisi sinne mennä.