Bailando-tähti Paradisio esiintyy huomenna Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun tunnetuimpiin klassikkohitteihin lukeutuu edelleen superhitti Bailando, jonka esittää espanjalais-belgialainen Paradisio. Suomessa vuosikymmenten varrella lukuisia kertoja esiintynyt yhtye saapuu Suomeen jälleen huomenna.

Paradisio esiintyy perjantaina Tampereella Sokos Hotel Ilveksen yökerhossa. Belgialaisten muusikkojen Patrick Samoyn, Luc Rigauxin ja espanjalaisen laulajan Marisa Garcian muodostama yhtye nousi 1990-luvun puolivälissä maailmanlaajuiseen suosioon ja on jatkanut keikkailua siitä lähtien.

Bailando oli Paradision läpimurtohitti, jonka jälkeen se niitti vielä menestystä tanssilistoilla ja discoissa myös Vamos a la Discoteca -kappaleellaan. Sittemmin yhtyettä ei ole juuri listoilla nähty, vaikka se jatkoi toimintaansa aktiivisesti vuoteen 2003 saakka. 2010-luvulla Paradisio on jälleen aktivoitunut ysäribuumin uuden nousun myötä.