Hjallis Harkimo Matti Nykäselle: ”Tuun vetään sua turpaan jos juot”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mäkilegenda Matti Nykänen on saanut kyseenalaisen maineen päihteiden käyttäjänä, sillä viina ja siitä johtuneet teot ovat vieneet miehen vankilaan saakka. Eilen Nykänen pui karuja kokemuksiaan MTV3-kanavalla Hjallis Harkimon keskusteluohjelmassa.

Nykänen tuli haastattelussa luvanneeksi myös erään merkittävän asian. Hän kertoi liiallisen viinan käytön olleen syynä ongelmiinsa, jolloin Hjallis suositteli, että mäkilegenda jättäisi viinan. Lopulta Harkimo ehdotti Nykäselle kuukauden viinatonta jaksoa.

– Mikset sä jätä veke sitä? Et sä pysty? Hjallis ihmetteli.

– Pystyn. Siitä ei ole kysymys, mutta kun… Nykänen yritti kierrellä.

– Sovitaanko nyt ja tässä, että kuukauteen et juo mitään ainakaan? Hjallis ehdotti.

– No me voidaan sopia, Nykänen suostui ja iski kättä päälle.

– Muista. Mä tuun vetään sua turpaan, jos sä saatana juot, Hjallis uhkasi.

– Sovitaan näin, Nykänen vahvisti.

Matti Nykäsen tipaton kuukausi päättyy 7. huhtikuuta 2013. Aika näyttää kykeneekö hän pitämään lupauksensa. Lisäksi maailmanhistorian paras mäkihyppääjä kertoi Hjallikselle, ettei aio laulaa loppuelämäänsä ja pohti samalla myös palaamista mäkihyppyvalmentajaksi.