Jennifer Nicole Lee rannalla – iPhone sujahti näppärästi bikineihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee on viimeistellyt viime aikoina uusinta The Sexy Body Diet -kirjaansa. Itsensä huippukuntoon treenannut julkkistähti oli vastikään varsin pysäyttävä näky lenkillä ollessaan.

Jennifer ikuistetaan harva se päivä Miamin rannalla timmeine muotoineen. Tällä kertaa uhkea fitness-beibe oli varustautunut uintihetkeen kukallisilla minibikineillä, jotka eivät hänen vartaloaan liikoja peitelleet. Hän kuunteli iPhone-puhelimellaan musiikkia rannalla, ja työnsi välillä puhelimen bikiniensä alaosan suojiin.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. Sittemmin Jennifer julkaisi kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.