Rachel Weisz haluaa Bond-tytöksi – näin muodollisesti pätevä hän on

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oscar-palkittu näyttelijätär Rachel Weisz nousi suuren yleisön tietoisuuteen Muumio ja Muumion paluu -toimintaelokuvien naispääroolissa. Seuraavaksi Daniel Craigin vaimonakin tunnettu tähti nähdään valkokankailla Mahtava Oz -elokuvassa.

Rachel Weisz kaunistaa nyt Esquire-lehden huhtikuun numeron kantta. 42-vuotias näyttelijätär poseeraa kansikuvassa punaisessa mekossa. James Bond -tähden kanssa naimisissa oleva Rachel Weisz sopisikin ulkonäkönsä suhteen hyvin Bond-tytön rooliin, mutta näyttelijätär itse haluaisi esittää pahista.

– Ehdottomasti haluaisin! En sanoisi ei. En ole snobi viihteen suhteen, Rachel Weisz vastasi lehden kysyessä, haluaisiko tämä näytellä Bond-pahista.

rachelweisz08032013

Lontoolaissyntyinen Rachel Weisz aloitti näyttelijänuransa pienistä televisiorooleista, kunnes hänet nähtiin toimintaelokuvassa Ketjureaktio ja italialaisen Oscar-voittaja Bernardo Bertoluccin Koskematon Kauneus -draamassa. Hänet muistetaan myäs muun muassa elokuvista Vihollinen porteilla, The Fountain ja Medusan Perintö. Rachel Weisz avioitui näyttelijä Daniel Craigin kanssa kesäkuussa 2011.