Hoitaja poseerasi ruumiiden kanssa – julkaisi kuvat Facebookissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Toiset julkaisevat Facebookissa vain vauvojensa kuvia, jotkut ilahduttavat ystäviään julkaisemalla örvellusfotoja menneiltä viikonlopuilta. Sveitsiläinen sairaanhoitaja on nyt julkaissut itsestään kuvan ruumiin kanssa.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Kuvassa naishoitaja istuu kuolleen henkilön vieressä leveästi hymyillen. Kuva nosti suuren kohun Sveitsissä, kun naisen poseeraus julkaistiin paikallisessa sanomalehdessä yleisövihjeen perusteella. Samainen nainen on julkaissut profiilissaan myös muita kyseenalaisia otoksia, kuten sadomasokistisia ja satanistisia poseerauksia.

Poliisi ryhtyi tutkimaan karmaisevan kuvan taustoja samalla, kun maan hoitajayhdistys osoitti huolensa vastaavien tapausten varalle. Ruumiin kanssa keimaillut hoitaja on sittemmin irtisanottu työtehtävistään. Sveitsiläiset ovat järkyttyneitä tapahtuneesta, joka kyseenalaistaa hoitajien ammattietiikan, AFP raportoi.