Raiskauspaidat järkyttivät nettikaupassa

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Verkkokaupoista löytyy aika ajoin myytäviä tuotteita, jotka eivät ole niin sanotusti hyvien tapojen mukaisia. Verkkokaupat Amazon ja eBay joutuvatkin usein poistamaan tuotteita myynnistä. Nyt kohua ovat aiheuttaneet paidat, joissa on kyseenalaisia tekstejä.

Kuva: Amazon
Kuva: Amazon

Australialainen paitayhtiö myi Amazonin verkkokaupassa paitoja, joissa brittiläinen toisen maailmansodan aikainen slogan oli muutettu rajuihin muotoihin, kuten ”Keep Calm And Rape A Lot” ja ”Keep Calm And Kill Her. Nyt yhtiö Solid Gold Bomb on joutunut pyytämään julkisesti anteeksi paitojaan.

Samalla yhtiön johtaja Michael Fowler vihjasi, että yhtiö mahdollisesti lopetetaan, koska sen myynti on romahtanut. Myös yhtiön Facebook ja Twitter -tilit on suljettu kohun vuoksi. Johtajan väitteiden mukaan tekstit olivat peräisin automaatista, joka haki sanoja sanakirjasta, The Sydney Morning Herald -lehti uutisoi.