Jennifer Love Hewittin rinnat 5 000 000 dollarin arvoiset?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt tähdittää parhaillaan Yhdysvalloissa The Client List -televisiosarjaa. Äskettäin neito esiintyi Shape-lehden photoshopatussa kansikuvassa bikiniasussa, ja näytti kuvanmuokkauksen ansiosta aiempaa hoikemmalta.

Nyt Jennifer Love Hewitt kertoo haluavansa vakuuttaa parhaimmat avunsa. Neitokaisen 34C-kokoiset rinnat huomataan aika ajoin lehtien kuvissa, ja hän haluaa myös itse pitää hyvää huolta muodoistaan.

– Jos joku ehdottaisi minulle rintojeni vakuuttamista 2,5 miljoonasta dollarista, suostuisin kyllä. Nämä muodot ovat kyllä 5 miljoonan dollarin arvoiset, kertoi Jennifer Love Hewitt USA Today -ohjelmassa.

Jennifer kertoo saaneensa myös 86-vuotiaalta isoäidiltään koomisen lempinimen. Näyttelijätär esittelee The Client List -ohjelmassa muotojaan varsin usein, minkä vuoksi mummo onkin antanut hänelle nimen tv-h*ora.

34-vuotias Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi viime keväänä ihastuneensa Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.