Lady Gaga menossa naimisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmanlaajuisesti valtavan suosion saavuttanut poptähti Lady Gaga joutui taannoin perumaan suunnitellun kiertueensa kovien selkäkipujen ja lantioleikkauksen vuoksi. Nyt poppari on kaikessa hiljaisuudessa suunnitellut häitä ensi kesäksi.

Tämä paljastus on vaatinut todellista pokerinaamaa, kun umpirakastuneet Lady Gaga ja Vampyyripäiväkirjoista tuttu näyttelijä Taylor Kinney ovat päättäneet astua alttarille. Pariskunnan luottoystävä DJ Starlight paljastaa, että rakkausasiat ovat edenneet pariskunnan välillä hyvin vakavaksi, ja heidän on aika astua seuraavalle tasolle suhteessaan.

The Sunin mukaan Lady Gaga ja Taylor ovat unelmapari ja heidät on kuin luotu toisilleen. Ei liene siis salaisuus, että vihkiseremoniakin odottanee jo ihan kulman takana. Sydänkäpyset ovat seurustelleet vuoden 2011 syyskuusta. Heidän odotetaan sanovan ”tahdon” tulevan kesän aikana.

Taylor Kinney ja Lady Gaga tutustuivat toisiinsa Gagan You and I -musiikkivideon kuvauksissa. He ovat siitä lähtien vaalineet rakkautta ja viimeaikaiset tapahtumat ovat lähentäneet heidän suhdettaan entisestään, kun sairauslomalla leikkauksestaan toipuva laulajatar on asunut koko ajan mielititettynsä nurkissa Chigacossa, jossa kuvataan näyttelijäkomistuksen uusinta televisiosarjaa.