Nicki Minaj laittoi märät uikkarit koville

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisräppäri Nicki Minaj kohahdutti esiintymällä äskettäin räppäri French Montanan Freaks-musiikkivideon kuvauksissa rinnat paljaana. Hänen muotojensa peittona olivat vain nännien päälle liimatut kultaiset tähdet.

Nyt naisräppäri nähdään uusimmissa Twitter-kuvissa varsin kurvikkaana. Nicki on kuvannut viime aikoina uutta High School -kappaleen musiikkivideota. Tähti julkaisi verkossa seksikkäitä otoksia, jossa hänet nähdään muun muassa kauniissa mekoissa sekä uimapuvussa altaalla.

30-vuotias Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella. Minaj työskentelee parhaillaan American Idol -laulukilpailun tuomaristossa Mariah Careyn, Randy Jacksonin ja Keith Urbanin kanssa.