Hittielokuva Kick-Ass saa jatkoa – tässä maistiainen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2010 valkokankaille saapunut toimintakomedia Kick-Ass oli yllätyshitti niin yleisön kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Elokuvan menestyksen vuoksi ei olekaan yllättävää, että Kick-Ass tulee saamaan tänä vuonna jatko-osan, jonka traileri on nyt julkaistu internetissä.

Uutena kasvona elokuvassa nähdään koomikkokonkari Jim Carrey, joka näyttelee Colonel Star and Stripes -nimistä hahmoa. Elokuvassa nähdään jälleen myös ensimmäisestä osasta tutut Chloe Moretz ja Aaron Taylor-Johnson.

Supersankarit saavat tällä kertaa vastaansa The Motherfucker -nimellä itseään kutsuvan naamioidun rikollisen, jota esittää Christopher Mintz-Plasse. Jeff Wadlowin ohjaama Kick Ass 2 perustuu jälleen Mark Millarin ja John Romita Jr:n suosittuihin, mustan huumorin ja väkivallan täyttämiin sarjakuviin. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 16. elokuuta 2013. Suomen ensi-illan päivämäärä ei ole vielä tiedossa.