Nicki Minaj tihkuu seksiä – paita ja rintaliivit jäivät kaappiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisräppäri Nicki Minaj kohahdutti esiintymällä äskettäin räppäri French Montanan Freaks-musiikkivideon kuvauksissa rinnat paljaana. Aiemmin tällä viikolla hän keikisteli innoissaan uima-altaalla paljastavissa uikkareissa.

Nyt hänet nähdään jälleen naistenlehtien kansikuvissa, joista vuorossa on tällä kertaa mainekas Elle-lehti. Jutun otsikko on Unzipped, joka sopii hyvin myös kansikuvaan. Siinä Nicki Minaj nimittäin poseeraa pelkkä takki yllään, ja takin vetoketju on avattu.

nickiminaj14032013

30-vuotias Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella. Minaj työskentelee parhaillaan American Idol -laulukilpailun tuomaristossa Mariah Careyn, Randy Jacksonin ja Keith Urbanin kanssa.