Doutzen Kroes esittelee muotojaan Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes on nähty lukuisten muotisuuruuksien, kuten Victoria’s Secretin, Guccin ja Calvin Kleinin mainoskampanjoissa. Kaunotar lukeutuukin Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon.

28-vuotias Doutzen Kroes lienee ylpeä takapuolestaan, eikä syyttä, kuten neitokaisen jakamasta Instagram-otoksesta ilmenee. Tuoreissa valokuvaussessioissa otetussa kuvassa alusvaatteisillaan oleva kaunotar poseeraa selin kameraan, esitellen peppuaan maailmalle.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hän on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.