Harry Styles katkerana – Taylor Swift poistettiin One Direction -leffasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -yhtyeen kiharapäinen komistus Harry Styles tunnetaan muun muassa siitä, että miehen vartaloa koristaa yli 30 tatuointia. Äskettäin 19-vuotias mies erosi Taylor Swiftistä suhteen luottamuspulan takia.

Eron kerrotaan nyt vaikuttavan jopa tulevaan One Direction -elokuvaan. Styles on vaatinut, että 1D3D-dokumenttipätkästä poistetaan kaikki kohtaukset, joissa tähti viettää aikaansa Taylor Swiftin kanssa. Käänne paljastanee lopultakin sen, ettei parin seurustelu loppunut hyvissä merkeissä.

– Tuottajat kuvasivat Harrya ja Tayloria heidän kaksikuukautisen suhteensa aikana Los Angelesissa ja New Yorkissa viime vuonna. Harry on vaatinut, ettei mikään materiaalista pääse lopulliseen elokuvaversioon. Hän ei halua olla tekemisissä Swiftin kanssa. Se oli hetken hairahdus ja on nyt ohi, kertoo lähde Life & Style-lehdelle.

Supersuosittu poikabändi One Direction julkaisi 17. helmikuuta oman versionsa Blondien klassikosta One Way Or Another (Teenage Kicks), joka nousi heti listaykköseksi peräti 63 maassa. One Direction on muun muassa ensimmäinen brittibändi, joka on noussut Yhdysvalloissa kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi. Kakkosalbumi Take Me Home ylitti viikossa miljoonan myynnin rajan ja se nousi ykköseksi 37 maassa. Suomessa One Direction on myynyt Take Me Home –albumilla platinaa eli yli 20.000 kappaletta.