Muodokas Jocelyn Chew veti bikinit päälle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvalloissa mediahuomiota on saanut viime aikoina mallitulokkaisiin keskittyvä The Face -realitysarja, jossa nähdään myös tuittupäinen menestysmalli Naomi Campbell. Eräs sarjan ensimmäisen kauden kilpailijoista on Jocelyn Chew.

Kanadalaisneito julkaisi vastikään Instagram-blogissaan heruttelukuvan, jossa hänet nähdään oransseissa bikineissä. Otoksessa katsojan huomio keskittyy pyyhkeellä makaavan Jocelynin muhkeaan rintavarustukseen, joka on edukseen uima-asussa. Hän on julkaissut muitakin vähäpukeisia bikiniotoksia kuvapalvelussa.

Kiinalais-islantilais-brittiläiset sukujuuret omaava Jocelyn Chew on aasialaisen näköinen tummahiuksinen mallikaunotar. 20-vuotias neitokainen on tällä erää The Face -realitysarjan tähti ja kilpailee kovasti ohjelman voitosta. Ensimmäiseksi tullut kilpailija pääsee nimittäin ULTA Beauty -kosmetiikkabrändin mainoskasvoksi.