Nuoruuden rakas löytyi Facebookista – rakastui ja erosi miehestään

Digi Lifestyle · Terhi Piiroinen

Rakkaus ei hevillä sammu edes vuosien jälkeen. Brittiläinen nainen on nyt etsinyt teiniajan rakkautensa Facebookista vuosikymmenten erossaolon jälkeen. Nyt he ovat elämänsä onnellisimmillaan. Sharon ja Simon seurustelivat alunperin jo parikymmentä vuotta sitten.

Pari oli yhdessä neljä vuotta, kunnes teiniaikana alkanut seurustelu oli Sharonin mukaan tullut tiensä päähän. Unelmaparin tiet erkanivat ja Simon oli rakkauden menettämisestä kovin surullinen. Sharon ei kuullut Simonista sen jälkeen, kun mies muutti ammattigolfariksi Saksaan ja molemmat jatkoivat elämäänsä tahoillaan.

Sharon ihastui vanginvartijana työskennelleeseen Tomiin, vaikka ei tuntenut häntä kohtaa yhtä vahvasti kuin edeltävään poikaystävään. Silti pariskunta vakiintui vihille asti. Eräänä iltana nainen oli päättänyt etsiä Simonin käsiinsä Facebookista. Sharon löysi miehen sekunneissa ja hänet valtasi rakkaudentunne kuvan nähdessään. Samassa nainen naputteli viestiä miehelle.

Mies vastasi pian ja he vaihtoivat seuraavina päivinä tiheästi viestejä ja kuulumisia. Simon asui Yhdysvalloissa lapsettomana ja eronneena, ja hän halusi soittaa Sharonille kuullakseen naisen äänen. Puhelu oli piste i:n päälle ja suhde oli sinetöity. Simon saapui pian Englantiin vierailulle. Muutaman visiitin jälkeen Sharon meni salaa tapaamaan Simonia Yhdysvaltoihin.

Kotimatkalla Sharon päätti kertoa asioista aviomiehelleen. Tom oli ymmärtäväinen ja myönsi, että avioliitto oli tylsä ja onneton. He erosivat ja Simon muutti Britanniaan Sharonin luokse. Teinirakkauspari on nyt onnensa kukkuloilla – kiitos Facebookin.