Shauna Sandin silikorinnat jäivät toiseksi – huulet kaukana luonnollisesta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-malli Shauna Sand on paitsi B-luokan julkkis, myös elävä esimerkki siitä mitä tapahtuu, kun botox-pistokset ja toistuvat kauneusleikkaukset menevät överiksi. Neitokaisen uusimmassa Instagram-kuvassa nähdään tuorein tyylinäyte.

41-vuotias povipommi istuu sänkynsä päällä seksikkäässä, povea korostavassa alusvaatteessa. Katsojan huomio ei kuitenkaan kiinnity Shaunan muodokkaaseen vartaloon. Sen sijaan Sandin täyteaineiden turvottamat huulet loksauttavat miltei leuan auki.

Naisen suu näyttää otoksessa vieläkin muhkeammalta kuin yleensä. Suomessa vastaava muodonmuutos on voitu nähdä esimerkiksi kohublondi Johanna Tukiaisen kasvoilla.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä jokunen vuosi sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla. Sand oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.