Victoria Beckham katuu oranssia menneisyyttään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkifutari David Beckhamin vaimo, Spice Girls -tyttöbändistä julkisuuteen ponnahtanut Victoria Beckham tekee nykyään uraa muotisuunnittelijana. Beckhamit äänestettiin taannoin TV Bet -verkkosivuston kyselyssä vuoden 2012 tyylikkäimmäksi julkkispariksi.

Beckhamit ovat siis ainakin Iso-Britannian kansalaisten silmissä varsin tyylikäs ilmestys, mutta Victoria Beckham myöntää tehneensä ulkonäölleen menneisyydessä asioita, joita hän on sittemmin katunut. Victoria ei nimittäin enää hankkisi samanlaista keinorusketusta, kuin aikaisemmin.

– En käytä enää keinorusketusta. Joskus minut värjättiin oranssiksi, mutta se tyyli kuuluu menneisyyteeni. Yliampuva rusketus ikäännyttää nopeammin, ja lisäksi se on liian futisvaimomaista, Victoria tunnustaa Hello!-lehdelle.

Taannoin uutisoitiin, että nelilapsinen perhe haaveilee vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David Beckham paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria Beckham puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.