Alicia Keys muutti penthousesta – näin kävi muuttokuormalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Alicia Keys asteli taannoin alttarille pitkäaikaisen miesystävänsä Swizz Beatzin kanssa. Sittemmin neitokainen synnytti Egypt-pojan ja äänitti lapsen kunniaksi Speechless-nimisen kappaleen. Nyt poptähti ja artistimies ovat muuttaneet pois penthouse-asunnostaan New Yorkissa.

Muuttokuorman siirtäminen talon sisätilojen kautta muuttoautoihin olisi ilmeisesti ollut liian työlästä, joten paikalle kutsuttiin suurikokoinen nosturi. Sen avulla muuttokuorman suurimmat esineet nostettiin kätevästi suoraan katolta alas tiellä odottavan muuttoauton viereen.

Manhattanin SoHossa sijaitsevan luksusasunnon myyntihinta oli 15 miljoonaa dollaria, joten nosturin hintaa tuskin edes mietittiin. Nyt julkkispari muutti New Yorkista New Jerseyyn hieman lapsiystävällisempiin maisemiin.

Amerikkalainen Alicia Keys, oikealta nimeltään Alicia Augello Cook, aloitti soittamisen ja laulamisen jo seitsemänvuotiaana. Varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2001, jolloin hän oli yksi maailman myydyimmistä naisartisteista Songs In A Minor -debyyttialbumin myytyä yli 12 miljoonaa kappaletta. Hänellä on Egypt Daoud Ibarr Dean -niminen poikalapsi aviomiehensä kanssa.