Jennifer Nicole Leen kuntoilu ei jättänyt miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisen fitness-kaunotar Jennifer Nicole Leen täydellisyyttä hipova vartalo tallentuu aika ajoin paparazzien otoksiin. Neito ei muotojaan itsekään peittele, vaan tuntuu ottavan kaiken irti saamastaan julkisuudesta.

Nyt Jennifer on ikuistettu seksikkäisiin otoksiin liikematkallaan Beverly Hillsissä. Urheilullinen kaunotar järjesti aikaa pienelle lenkki- ja venyttelytuokiolle, ja oli pysäyttävä näky kadulla liikkuessaan. Julkkistähti oli verhonnut timmin vartalonsa vihreään urheilutoppiin ja tiukkoihin sporttihousuihin.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. Sittemmin Jennifer julkaisi kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.