Mies oli silittävinään mallikaunottaren koiraa – kuvasi iPadilla hameen alle

Digi Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Aina välillä saamme lukea keskeliäistä tirkistelijöistä, jotka yrittävät nähdä naisen intiimipaikkoja keinolla millä hyvänsä. Nyt Los Angelesin poliisi etsii miestä, joka kuvasi naisen helman alle iPadillaan samalla, kun hän teeskenteli silittävänsä koiraa.

Kalifornialainen 22-vuotias malli Brittanie Weaver oli ollut koiransa kanssa losangelesilaisessa lemmikkieläinkaupassa, kun hänen taakseen oli tullut mies. Mies oli pian kyykistynyt rapsuttamaan nuoren naisen koiraa, mutta oli kuvannut samalla iPadillaan Brittanien hameen alle.

Nainen huomasi tapahtuneen ja jätti asiasta lapun eläinkaupan kassahenkilölle, koska ei tahtonut aiheuttaa miehen läsnäollessa asiasta sen suurempaa mekkalaa. Poliisi sai kuitenkin tietää tapahtuneesta. Paikallinen uutiskanava KTLA julkaisi televisiossa myös valvontakamerakuvaa miehen kiinni saamiseksi.

Brittanie kertoi tapahtuneesta myös Twitterissä 28.000 seuraajalleen. Kun yksi käyttäjistä kysyi, eikö mallit yleensä tahdokin huomiota, tokaisi nainen yskityissuojan koskevan häntä samalla tavoin kuin julkisuudenhenkilöitäkin, Huffington Post raportoi.