Amanda Bynesiä ei ole tunnistaa homssuisena valokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Amanda Bynes oli taannoin vielä kovassa nousussa oleva Hollywood-tähti, kunnes joutui yllättäen rappiolle. Hän on järkyttänyt fanejaan muun muassa Twitter-päivityksillään ja esiintymällä julkisuudessa homssuisena ja jopa valeasuissa.

Eilen moniongelmainen näyttelijä kuvattiin New Yorkissa hänen saapuessaan Verizonin myymälään, josta neitokainen kävi ostamassa itselleen uuden älypuhelimen. Homssuista Bynesiä ei ollut taaskaan tunnistaa lasien ja pipon takaa.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.