Kohuväite: Rihannalla salasuhde koomikon kanssa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihannan tiedetään seurustelevan jälleen useiden vuosien eron jälkeen räppäri Chris Brownin kanssa. Äskettäin Brown uhosi omistavansa tyttöystävänsä ja muun muassa kertoi tämän julkisesti olevan hänen panonsa.

Parin välejä seurataan tiiviiseen tahtiin mediassa. Nyt julkisuuteen on tullut väitteitä, jonka mukaan Rihanna yrittää pitää räppärirakkaansa mustasukkaisena uuden salasuhteen avulla. Hänen huhutaan pettävän Brownia koomikko Dane Cookin kanssa. Pari tapasi toisensa miehen stand up -keikan jälkeen.

– Rihanna on löytänyt tavan kostaa Chrisille. He viettävät aikaa Danen pukuhuoneessa ja joskus mies menee Rihannan kotiin juhlimaan. He flirttailevat jatkuvasti ja Dane lähettää hänelle kukkia ja suloisia viestejä, kertoi lähde The National Enquirer -lehdelle.

Uutisen mukaan popparin ystävät uskovat romanssiin. Rihanna sen sijaan tuntuu haluavan kaikkien arvailevan. Neito ei ole nimittäin itse vielä kommentoinut mitään huhuihin.

Rihanna seurusteli vuosina 2008 – 2009 artisti Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä.