Amanda Bynesin raju Twitter-viesti: ”Haluan räppärin murhaavan vaginani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Amanda Bynes muistetaan entisenä teinitähtenä, joka on vuosien varrella joutunut melkoiseen rappiokierteeseen. Myös moniongelmaisen tähden ulkonäkö on muuttunut viime aikoina dramaattisesti.

Nyt Amanda Bynes on jälleen noussut otsikoihin härskin Twitter-viestin ansiosta. Näyttelijätär on aikaisemmin ilmoittanut mieltymyksensä r&b-tähti Drakea kohtaan. Nyt Bynes on kuitenkin lähestynyt tätä varsin suoraviivaisella, mutta julkisella Twitter-päivityksellä.

– Haluan Draken murhaavan vaginani, Amanda Bynes kirjoitti.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Vielä toistaiseksi on epäselvää, kirjoittiko Amanda todella itse rivon viestinsä, vai oliko kyseessä esimerkiksi Twitter-hakkerin tekemä julma pila. Bynesin Twitter-päivitys on kuitenkin jo ehtinyt levitä sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.