Ford-automerkin antimainokset menivät liian pitkälle – nämä poistettiin verkosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin on julkaistu runsaasti niin sanottuja antimainoksia, joiden on tarkoitus parodioida alkuperäisiä mainoksia ja aiheuttaa keskustelua. Nyt automerkki Fordin mainoksista on tehty Intiassa hieman turhankin rajuja mainoksia.

Kuva: JWT New Delhi
Kuva: JWT New Delhi

Ford Figo -automallin antimainoksissa nähdään Silvio Berlusconi, joka on kidnapannut autonsa takakonttiin kolme bunga-bunga -seksijuhlien kaunotarta. Toisessa mainoksessa Paris Hilton on puolestaan kidnapannut autonsa takakonttiin Kardashianin kuuluisat siskokset.

– Jätä huolet taaksesi, mainoksen sloganissa todetaan.

Kuva: JWT New Delhi
Kuva: JWT New Delhi

Mainokset ovat newdelhiläisen JWT-mainostoimiston käsialaa ja ne on julkaistiin ainoastaan internetissä. Antimainoksista syntyneen kohun jälkeen ne poistettiin verkosta, mutta ennen sitä kuvat olivat ehtineet levitä laajalle.

Antimainokset tehneen mainostoimiston omistaja WPP Group että asiaan mitenkään liittymätön Ford ovat molemmat pyytäneet mainoksia anteeksi, Business Insider -lehti kertoo.