Nicki Minaj’n rinnat pullahtivat uikkareista kuvauksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naisräppäri Nicki Minaj tunnetaan musiikkinsa lisäksi myös rohkeasta tyylistään ja paljastavista asusteistaan. Tähti on kohahduttanut muun muassa esiintymällä räppäri French Montanan Freaks-musiikkivideon kuvauksissa rinnat paljaana. Taannoin hänet nähtiin Elle-lehden rohkeassa kansikuvassa.

Nicki Minajilla on ollut jälleen vaikeuksia peitellä rintojaan. Neitokaisen tuoreen High School -musiikkivideon kulissien taakse kurkistavalta Youtube-videolta paljastuu, kuinka hänen rintansa eivät malttaneet pysyä vihreän uimapuvun sisällä porealtaalla kuvattavan kohtauksen aikana. Katsojien harmiksi tähden strategiset paikat on kuitenkin videolla sensuroitu.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

30-vuotias Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella. Minaj työskentelee parhaillaan American Idol -laulukilpailun tuomaristossa Mariah Careyn, Randy Jacksonin ja Keith Urbanin kanssa.