Doutzen Kroes käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes on nähty lukuisten muotisuuruuksien, kuten Victoria’s Secretin, Guccin ja Calvin Kleinin mainoskampanjoissa. Kaunotar lukeutuukin Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon. Taannoin Kroes sai lapsen.

Parhaillaan Doutzen Kroes on perheineen lomailemassa Yhdysvalloissa. Eilen hänet ja poikansa Phyllon Joy kuvattiin nautiskelemassa aurinkoisesta rantapäivästä Miami Beahilla. Supermalli onnistui olemaan huolitellun tyylikäs myös rannalla, ja nykyisin hän lukeutuukin maailman seksikkäimpien äitien joukkoon.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hän on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.