One Direction -fanit tunkeutuivat Liam Paynen kotipihalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tämän hetken suosituin poikabändi One Direction takoo rahaa muun muassa menestyksekkäillä albumeillaan, mainosdiileillään ja maailmankiertueella. Yhtyeen jäsen Liam Payne erosi taannoin pitkäaikaisesta tyttöystävästään Danielle Peazeristä.

Liam Paynen koti joutui taannoin noin sadan One Direction -fanin temmellyskentäksi. Syynä oli Free Radio -kanavan kilpailu, jossa faneja kehotettiin esimään piilotettuja lippuja One Directionin loppuunmyytyyn konserttiin Birminghamissa.

Useat fanit käsittivät väärin radiokanavan antaman vihjeen lipun sijainnista, minkä seurauksena he päätyivät kaivamaan tähden Wolverhamptonissa sijaitsevan kodin puutarhaa.

– Onneksi kilpailu on nyt ohi. Pihallamme on ollut runsaasti lipun etsijöitä jo päivien ajan, Liamin isä Geoff Payne kommentoi tapausta radiokanavalle.