Doutzen Kroes pulahti altaaseen – upea bikinivartalo

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes sai taannoin lapsen, minkä jälkeen neitokainen onkin kuulunut seksikkäimpien malliäitien joukkoon. Neito ikuistettiin vastikään lomailemassa Miami Beachilla Phyllon Joy -poikansa kanssa.

Nyt julkkiskaunotar on päätynyt paparazzikuviin oleskeltuaan poikansa kanssa miamilaisella uima-altaalla. Doutzen riisui päällysvaatteensa kuvaajien räpsiessä otoksia, ja paljasti lopulta läsnäolijoille upean bikinivartalonsa. Tämän jälkeen Kroes vielä laskeutui uima-altaaseen nauttimaan vilvoittavasta vedestä.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hän on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.