Televisiokomistukset riisuivat paitansa – naisilla riittämiin kuolattavaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun komea mies ottaa paidan pois, menevät naisen kuin naisen polvet veteliksi. Entäpä jos ihannevartalon omaava adonis nähdään ruskettuneena rannalla? Tätä herkkua oli tällä viikolla tarjolla Malibussa rantaviivan täydeltä.

Televisiokuvauksissa Los Angelesin rannalla olleet Mark-Paul Gosselaar ja Breckin Meyer riisuivat ylävartalonsa paljaaksi. Miehet hymyilivät charmantisti samalla, kun he kantoivat surffilautojaan kainalossa.

Ilmeisen timmissä kunnossa olleet rantaleijonat laukoivat toisilleen vitsejä kuvausten väliajoilla, ja rantakuvista huokuu käsinkosketeltavan rento tunnelma. Malibun rannalla kuvattiin amerikkalaista draamakomedia Franklin & Bashia. Sarja kertoo kahdesta nuoresta ja rohkeasta asianajajasta. Sarjaa on esitetty Suomessa viime syksynä TV5:llä.