Mies ei hoitanut elatusmaksuja – leuhki rahoilla Facebookissa ja jäi kiinni

Digi Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kuten usein ennenkin on neuvottu, ei ihmisten välttämättä kannata pistää kaikkea tietoa itsestään internetiin. Nyt yhdysvaltalainen mies narahti kiinni eksälleen, kun hän julkaisi Facebookissa kuvan itsestään suuren setelimäärän kanssa.

Nainen vaati miestä maksamaan kuvan seteleistä elatusmaksuja heidän yhteiselle lapselleen. Christopher Robinson oli poseerannut lattialle levitettyjen dollareiden päällä ja napsassut itsestään kuvan Facebookiin.

Ilmeisesti miehen profiilia vieläkin seurannut eksä oli huomannut kuvan ja ilmoittanut siitä saman tien poliiseille. Nainen vaati miestä maksamaan kuvan rahoista kolmen vuoden aikaisia elatusmaksuja, jotka mies oli jättänyt hoitamatta.

ABC Newsin mukaan miehen olisi pitänyt maksaa lapsestaa ainoastaan reilun sata euroa kuukausittain, mutta oli jättänyt elatusmaksut maksamatta. Facebook on viranomaisten mukaan loistava keino saada Robinsonin kaltaiset vastuuttomat henkilöt kiinni. Facebookissa usein näytetään, millaista elämää ihmiset oikeasti elävät. Robinson määrättiin pidätettäväksi jo helmikuussa, mutta häntä ei ole vieläkään tavoitettu.