Patrick Schwarzenegger rannalla – lihakset käänsivät katseet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Legendaarinen toimintatähti Arnold Schwarzenegger on voinut seurailla viime aikoina jälkikasvunsa toilailua viihdelehdistä. Hänen Patrick-poikansa deittaili nimittäin taannoin poppari Taylor Swiftia.

19-vuotias komistus ehti kuitenkin jo jättää neitokaisen, koska hän oli kiinnostuneempi Kendall Jenneristä, Selena Gomezista ja Miley Cyruksesta. Nyt hänet on ikuistettu vesileikkien parissa ystävineen Miami Beachin rannalta. Patrick oli pukeutunut turkooseihin havaijishortseihin.

Schwarzenegger vietti viime kesänä Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää Taylor Swiftin kanssa Massachusettsissa. Lähteen mukaan romanssihuhujen keskiössä pyörivä pari nautti toistensa seurasta muun muuassa romanttisen rantakävelyn aikana. Nuoret viettivät juhlapäivää isolla porukalla. Myös Kennedyn perheen jäsenien tiedetään juhlistaneen itsenäisyyspäivää kantritähden ja tämän ystävien kanssa.