Amanda Bynes julkaisi netissä rintavia kuvia: ”Näytän lihavalta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Amanda Bynes kirjoitti vastikään sosiaaliseen mediaan viestin, joka jätti monet neidon faneista hämmästelemään asiaa. Rivossa viestissään näyttelijätär nimittäin kertoi, että haluaisi räppäri Draken murhaavan hänen vaginansa.

Nyt suorasukainen julkkiskaunotar on julkaissut Twitter-blogissaan rintavan otoksen. Kuvassa Amanda nähdään kukallisessa topissa, jonka kaula-aukko tuo esille hänen muotonsa. Kurvikkuudestaan huolimatta Bynes ei tunnu olevan tyytyväinen vartaloonsa.

– Näytän lihavalta, ja hajotin kynteni, kirjoitti Amanda Bynes blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Vielä toistaiseksi on epäselvää, kirjoittiko Amanda todella itse rivon viestinsä Drakelle, vai oliko kyseessä esimerkiksi Twitter-hakkerin tekemä julma pila. Bynesin Twitter-päivitys on kuitenkin jo ehtinyt levitä sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Drake ei ole kommentoinut saamaansa epäkorrektia seksiehdotusta mitenkään.