Jared Leto sai karmaisevan ihailijakirjeen: ”Joku leikkasi korvansa irti”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä-laulaja Jared Leto on viettänyt hieman taukoa näyttelemisestä. Hän on kuitenkin palaamassa valkokankaille tositapahtumiin perustuvassa The Dallas Buyer’s Club -elokuvassa, jossa hän näyttelee HIV-positiivista ristiinpukeutujaa. Näyttelijä laihduttii rooliaan varten 13,5 kiloa.

Kuten useat Hollywood-tähdet, myös Jared Leto saa runsaasti ihalijapostia faneiltaan. Tavanomaisten kirjeiden joukkoon mahtuu myös hieman erikoisempaa postia. Tähti on nyt paljastanut XFM-radiokanavan haastattelussa oudoimman faniltaan saaman lahjan.

– Joku leikkasi korvansa irti ja lähetti sen minuille, mikä oli erittäin outoa. Kokonainen korva, Van Gogh -tyyliin. Kirjeessä luki ”Kuunteletko sinä?”. En koskaan saanut selville, kenelle se kuului. Tein siihen reiän ja käytin sitä kaulakoruna. Älä kuitenkaan laita koko kehoasi laatikkoon ja lähetä minulle, Jared Leto ihmetteli.

Näyttelijä Jared Leto on monille tuttu elokuviensa lisäksi myös 30 Seconds To Mars -yhtyeen laulajana. Muun muassa A Beautiful Lie -hitistään tuttu yhtye vieraili parisen vuotta sitten konsertoimassa myös Suomessa.