Kelly Bensimon teki kateuptonit bikineillään – tässä tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tunnetaan viihdelehdissä parhaiten siitä, että nainen tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa. Taannoin hän päätyi paparazzien haaviin Miamissa.

Tällä kertaa 44-vuotias neitokainen on ikuistettu otoksiin West Palm Beachin rannalla. Kelly poseerasi valokuvaajalle valkoisessa Letarte-alusvaatemerkin bikiniasussa. Kurvikaunotar Kate Upton käytti aiemmin samaa bikiniasua poseeratessaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa, mutta Kellynkin päällä asu näyttää varsin seksikkäältä.

Kuva: Splash
Kate Upton, Kuva: Splash

Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.