Lady Gaga raittiina – satumainen syntymäpäivä teekutsujen merkeissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosittu poptähti Lady Gaga joutui taannoin perumaan kiertueensa pahojen selkäkipujen vuoksi. Laulajatar ei nimittäin pystynyt selkänsä vuoksi kävelemään hetkeen aikaan. Sittemmin laulajan lonkka leikattiin, ja nyt hän joutuu liikkumaan pyörätuolilla.

Leikkauksen jälkeen Lady Gaga on myös joutunut syömään kipulääkkeitä. Alkoholin juominen on kipulääkkeiden käytön aikana kiellettyä, joten nyt tähden poikaystävä Taylor Kinney valmistelee Gagan 27. syntymäpäiviä hieman erilaisissa merkeissä – järjestämällä teekutsut.

The Sun -lehden mukaan teektsujen teemana tulee olemaan Liisa Ihmemaassa -satu. Tarinan kuuluisassa kohtauksessa päähenkilö päätyy erikoisille teekutsuille Hullun Hatuntekijän, jäniksen ja uneliaan hiiren kanssa. Lady Gagan kerrotaan rakastavan erilaisia teelajeja, joten syntymäpäivien viettäminen teen merkeissä on tähdelle oletettavasti mieluisaa.

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga esitti hiljattain järjestetyssä Barack Obaman virkaanastujaisjuhlassa dueton 86-vuotiaan laulajalegendan, Tony Bennettin kanssa. Pian tämän jälkeen 26-vuotias laulajatar paljasti Twitter-päivityksessään, että hänellä on suunnitelmissa levyttää musiikkia yhdessä Bennetin kanssa.