Elijah Wood suivaantui: ”En ole DJ Frodo!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Elijah Wood muistetaan parhaiten Taru Sormusten Herrasta -elokuvatrilogiasta, jossa hän näytteli Frodo Reppuli -nimistä hobittia. Elijah Wood nähdään tänä vuonna hieman toisenlaisessa roolissa, sillä hän esittää sarjamurhaajaa Maniac-elokuvassa.

Useimmille saattaa tulla yllätyksenä tieto siitä, että Elijah Wood toimii myös tiskijukkana. Näyttelijä pyörittää levyjä yökerhoissa ystävänsä Zach Cowien kanssa. Osa uutislähteistä onkin ilmoittanut Elijah Woodin soittavan musiikkia nimellä DJ Frodo, jonka Sormusten Herra -tähti kuitenkin kieltää.

– Se on hauska juttu. En tiedä, mistä huhu on saanut alkunsa. En ole koskaan kutsunut itseäni nimellä DJ Frodo. En usko, että ikinä kutsuisin iteäni nimellä DJ Frodo, näyttelijä toteaa Radar-lehdelle.

Elijah Wood toisti Frodo Reppuli -hobittin roolin viime vuonna ensi-iltansa saaneessa Hobitti: Odottamaton matka -elokuvassa. Hänet tullaan näkemään myös uuden trilogian muissa osissa. Näyttelijän ura alkoi jo vuonna 1987, kun hän pääsi koekuvausten kautta näyttelemään televisiomainoksiin.