Amy Markhamin bikinit pettivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotarten joukkoon tekee parhaillaan kovasti tuloaan tuore nimi Amy Markham, joka on saanut jalansijaa glamour-mallina, laulajana ja kitaristina. Kuvankaunis eläinaktivisti on vasta nyt herättänyt myös paparazzien huomion.

Parhaillaan Amy Markham lomailee Laguna Beachilla, jossa hänet kuvattiin aiemmin tänään erittäin paljastavissa bikineissä. Kangasta oli nimittäin säästelty siinä määrin, että alaosasta lopputulos muistutti lähinnä postimerkkiä.

Amy Markham on malli, laulaja ja kitaristi, jolla on eurooppalaisia ja korealaisia sukujuuria. Hän on ehtinyt malliurallaan poseerata muun muassa Maxim, FHM ja GQ -lehtien sivuilla. Nykyisin hän emännöi Bite Me TV -nimistä nettisarjaa ja tuli aiemmin tunnetuksi espanjankielisessä maailmassa myös Telemundo-kanavan juontajana.