Nadeea Volianova esitteli itsensä – vain muodot huomattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen laulaja-malli Nadeea Volianova on suurimmalle osalle vielä tuntematon kaunotar, joka on ollut aiemmin otsikoissa lähinnä törkeän paljastavien asujensa merkeissä. Kaksi vuotta sitten hän shokeerasi ilmestymällä Grammy-gaalaan strippariasussa.

Venäjän Lady Gagaksikin nimitetty Volianova on nyt kuvattu No Kill LA -julkkistapahtumassa varsin näyttävässä asussa, jonka ansiosta neitokaisen saama huomio kiinnittyi lähes ainoastaan hänen muhkeaan rintavarustukseensa.

26-vuotias venäläissyntyinen malli-laulaja-näyttelijä Nadeea Volianova asuu nykyisin Britanniassa, jossa hän on yrittänyt tehdä uraa sekä laulajana että mallina. Nadeean tähdittämä Vera-elokuva on parhaillaan leikkausvaiheessa ja saa ensi-iltansa lähitulevaisuudessa.