Perez Hilton retosteli vatsalihaksillaan: ”Kovan työn tulos”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen bloggari Perez Hilton nousi tunnetuksi omaa nimeään kantavasta viihdeblogista, jossa hän kirjoittaa tuoreimmista julkkisjuoruista. 35-vuotiaasta miehestä on tullut vuosien saatossa julkisuuden henkilö, joka nähdään punaisella matolla usein muiden kuuluisuuksien kanssa.

Perez Hilton onnistui taannoin laihduttamaan yli 30 kiloa seitsemänpäiväisen viikkotreeninsä avulla. Mies onkin ihastunut muodonmuutokseensa, joka on noteerattu myös viihdelehdissä. Tällä kertaa Perez julkaisi itse Instagram-blogissaan paidattoman otoksen, jossa esitteli timmiä vartaloaan ja vatsalihaksiaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– En tiedä teistä, mutta nämä vatsalihakset ovat kovan työn tulos, ja tunnen todella oloni 22-vuotiaaksi, kirjoitti Perez Hilton kuvan yhteyteen.

Perez Hiltonin oikea nimi on Mario Armando Lavandeira Jr. Ennen julkkisbloggarin uraansa mies yritti lyödä itseään läpi näyttelijänä. Blogin pitäminen tuntui kuitenkin luontevalta sen helppouden takia. Homoseksuaali Perez Hilton sai vastikään ensimmäisen lapsensa, jonka äidistä mies ei ole maininnut sanallakaan. Poikavauva yllätti myös miehen fanit. Viime aikoina Hilton on nauttinut isyydestään.