Jenelle Evans kiidätetty sairaalaan – syy yhä epäselvä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan kohutähti Jenelle Evans tuntuu olevan jatkuvasti otsikoissa huumeiden käytön tai myrskyisän parisuhteensa tiimoilta. Viimeksi hänen aviomiehensä Courtland Rogers pidätettiin Jenellen pahoinpitelyn vuoksi.

Nyt neitokainen on kiidätetty sairaalaan tiistai-iltapäivällä. Aviomies Courtland Rogers ei osannut Radar Online -sivuston haastattelussa kertoa syytä Jenellen tilaan. Tapaus kuitenkin pelästytti hänet suunniltaan.

– Hänen äitinsä käski meidän soittaa hänelle ambulanssin niin pian kuin mahdollista. Soitimme sen. Jenelle on peloissaan ja niin olen minäkin. Rakastan vaimoani. Hän tulee kuntoon, kertoi Courtland Rogers haastattelussa.

MTV-kaunotar joutui aiemminkin sairaalaan, koska hänellä oli munasarjoissaan kystia. Kystat puhkesivat tuolloin, ja Rogers uumoilee, että näin on voinut käydä nytkin. Hän epäilee sairaalahoidon syyksi verenvuotoa.

21-vuotiaan Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Realitytähden äiti Barbara Evans on hänen Jace-poikansa virallinen huoltaja. Jenelle on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia ja julkaisee vaikeista elämäntilanteistaan avoimesti päivityksiä myös sosiaalisessa mediassa.