Arianny Celeste isänmaallisena

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaiset kaunottaret Arianny Celeste ja Brittney Palmer tunnetaan UFC-vapaaotteluorganisaation kehätyttöinä. Neitokaiset tuovatkin kaivattua naiskauneutta erittäin fyysisiin otteluihin.

Nyt Arianny ja Brittney nähdään FHM-miestenlehden kannessa isänmaallisuutta huokuvissa seksikkäissä asuissa. Molemmat neitokaiset ovat pukeutuneet uima-asuihin, joissa on koristeluna Yhdysvaltojen lipun kuosi. Celeste ottaa kansikuvassa vielä armeijamaisen poseerauksen.

ariannycelestebrittneypalmer06042013

Playboyn lisäksi Arianny Celeste on poseerannut uransa aikana muun muassa Maxim, FHM ja Sports Illustrated -lehdissä. Hiljattain Arianny joutui ongelmiin virkavallan kanssa, sillä hänet pidätettiin pahoinpitelystä. Pidätyksensä seurauksena Celesteltä jäi väliin UFC 146 -otteluita. Brittney Palmer debytoi vastikään laulajana. Hän teki viime vuonna läpimurron poseeraamalla Playboy-lehden kannessa.