Jennifer Nicole Lee pulahti uimaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee on urallaan varsin menestynyt malli, puhuja ja kirjailija. Hän on lanseerannut muun muassa kaksi vaatemallistoa ja fitness-mallien valmennusfirman.

Paras mainos omille bisneksilleen on tietenkin nainen itse. Nyt Jennifer on ikuistettu uima-altaalta Los Angelesista. Timmi neito oli verhonnut muotonsa moniväriseen bikiniasuun. Hän myös nautiskeli altalla terveellisiä eväitä, kuten banaania.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. Sittemmin Jennifer julkaisi kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.