Mitä ihmettä? Lady Gaga kuvattiin kävelemässä korkokengillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supersuosion saavuttanut poptähti Lady Gaga joutui taannoin perumaan suunnitellun kiertueensa selkäkipujen takia. Sittemmin laulajan lonkka leikattiin, ja hän joutui leikkauksen jälkeen liikkumaan muun muassa luksusmerkki Louis Vuittonin kuoseilla varustellulla pyörätuolilla.

Nyt 27-vuotias tähti on kuitenkin jälleen kävelykunnossa. Lady Gaga kuvattiin nimittäin tiistaina New Yorkissa ilman pyörätuoliaan. Laulajatar oli matkalla joogatunnille, kävellen korkokengillä, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga esitti aiemmin tänä vuonna järjestetyssä Barack Obaman virkaanastujaisjuhlassa dueton 86-vuotiaan laulajalegendan, Tony Bennettin kanssa. Pian tämän jälkeen 26-vuotias laulajatar paljasti Twitter-päivityksessään, että hänellä on suunnitelmissa levyttää musiikkia yhdessä Bennetin kanssa.