Kristin Cavallarin raskauskilot katosivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Kristin Cavallari synnytti viime vuoden elokuussa esikoispoikansa Camdenin. Neitokainen on tällä erää kihloissa Chicago Bears -tähtipelaaja Jay Cutlerin kanssa. Pari uusi kihlansa vuoden 2011 lopussa lyhyen eron jälkeen.

Perhe-elämään keskittynyt 26-vuotias Kristin Cavallari on nyt esitellyt timmejä bikinimuotojaan Meksikon lomallaan. Neitokainen on onnistunut varsin loisteliaasti karistamaan vauvakilonsa, ja hänen kehonsa näyttää toipuneen alle vuoden takaisesta synnytyksestä entisiin mittoihinsa.

Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.